Ventilatie onderhoud

Ventilatie onderhoud

Om niet voor verassingen komen te staan raden we aan om uw mechanische ventilatie regelmatig te onderhouden

Wij adviseren aan om 1x per 2 jaar klein onderhoud aan uw mechanische ventilatie uit te laten voeren. Indien wij dit ventilatie onderhoud voor u mogen uitvoeren reinigen we de ventilatieunit en het schoepenrad doormiddel van borstels en een HEPA-Stofzuiger. eventuele mankementen worden indien mogelijk meteen verholpen waarna de unit weer afgesteld wordt en daardoor optimaal functioneert. Een kleine rapportage wordt opgesteld waardoor we weten welke werkzaamheden we op welk moment aan uw ventilatiesysteem hebben uitgevoerd.

Daarnaast raden wij u aan om 1x per 5 jaar groot onderhoud aan uw mechanische ventilatie uit te laten voeren, hierbij wordt uw complete ventilatie systeem onder handen genomen door uw ventilatiekanalen en ventielen te reinigen, de ventilatie-unit controleren en te reinigen en tot slot uw ventielen en ventilatie-unit in te regelen waardoor uw mechanische ventilatie weer optimaal presteert

Wij kunnen u vrijblijvend in ons systeem zetten en u ruim op tijd een email sturen, zodat u weet dat uw ventilatiebox en ventilatiekanalen weer aan de beurt zijn om onderhouden te worden.

Onderhoud van uw mechanische ventilatie voeren we uit in de regio’s Oss, Berghem, Ravenstein, Schaijk, Uden, Erp, Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Rosmalen, Grave, Cuijk, Wijchen, Druten, Dreumel, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Beuningen en Wamel. Reiniging en onderhoud van ventilatie bij meerdere woonhuizen, bedrijven en Vve kunnen we landelijk voor u uitvoeren.