Ventilatiekanalen reinigen

Ventilatie kanalen reinigen

Door stof en vervuiling verliezen uw ventilatiekanalen een deel van hun capaciteit waardoor de werking van uw ventilatiesysteem zal verminderen, hierdoor wordt er minder vervuilde en vochtige lucht afgevoerd en verse lucht aangevoerd. Uiteindelijk kan het binnenklimaat zo verslechteren dat er gezondheidsklachten, vochtoverlast en schimmels kunnen ontstaan. Uw ventilatiekanalen laten reinigen door ons is de oplossing.

Wij reinigen complete ventilatiesysteem waaronder de ventilatiekanalen. Voor het reinigen van uw ventilatiekanalen gebruiken we afhankelijk van de diameter en situatie met roterende borstels of met perslucht.

In woonhuizen en appartementen worden de ventilatiekanalen over het algemeen gereinigd door gebruik te maken van roterende borstels welke de vervuiling losborstelen, tijdens het reinigen van uw ventilatiekanalen in uw woning wordt de losgekomen vervuiling door ons afzuigsysteem met HEPA-Filter opgezogen zodat de vervuiling niet terug in de woning komt.

Bij het reinigen van grotere diameters ventilatiekanalen in kantoorpanden en bedrijfshallen kan er gekozen worden om het reinigen uit te voeren met een luchtaangedreven reinigingspropeller.

Reiniging van uw luchtkanalen en uw mechanische ventilatie voeren we uit in de regio’s Oss, Berghem, Ravenstein, Schaijk, Uden, Erp, Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Rosmalen, Grave, Cuijk, Wijchen, Druten, Dreumel, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Beuningen en Wamel. Reiniging en onderhoud van ventilatie bij meerdere woonhuizen, bedrijven en Vve kunnen we landelijk voor u uitvoeren.

Kies hieronder een pagina voor meer informatie over ventilatiereiniging: