Waarom mechanische ventilatie reinigen?

Moderne huizen zijn vaak goed geïsoleerd. Daarom hebben deze huizen goede ventilatie nodig. Veel huizen zijn dan ook voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem dat zorgt voor de aanvoer van verse buitenlucht. De kanalen die de verse lucht aanvoeren en oude lucht afvoeren raken in de loop van de tijd vaak behoorlijk vervuild, hierdoor kunnen tal van klachten, zoals hoofdpijn, keelpijn, concentratieverlies, allergieën, benauwdheid, vochtoverlast en schimmels worden verergerd of zelfs veroorzaakt door vervuilde en vochtige binnenlucht.

De kanalen die vervuilde lucht afvoeren raken in de loop van de tijd vaak behoorlijk vervuild

Reiniging van luchtkanalen is vaak de oplossing. Bijkomend feit is dat vervuilde luchtkanalen minder efficiënt werken en er vaker storingen optreden in het ventilatiesysteem, wij adviseren daarom om minimaal een keer in de 5 jaar het complete ventilatiesysteem te laten reinigen.

Reiniging van uw luchtkanalen en uw mechanische ventilatie voeren we uit in de regio’s Oss, Berghem, Ravenstein, Schaijk, Uden, Erp, Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Rosmalen, Grave, Cuijk, Wijchen, Druten, Dreumel, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Beuningen en Wamel. Reiniging en onderhoud van ventilatie bij meerdere woonhuizen, bedrijven en Vve kunnen we landelijk voor u uitvoeren.